Okulumuzun Tarihçesi

Döver ilköğretim okulu 1945 yılında ilkokul olarak eğitim öğretime başlamış,1961 yılında şimdiki yerinde tek katlı yeni binanın hizmete girmesi ile eğitim öğretime burada devam edilmiştir.1975 yılında ikinci katı yapılmıştır.1997 yılında ilköğretim okulu olarak hizmet etmeye devam etmiştir. Okulumuzun öğrenci mevcut durumu: toplam; 336 öğrencidir. Eski binanın Fiziki durumunun yetersiz olmasından dolayı, yeni okul yapılması amacıyla bir arsa bulunmuştur. Bu arsa üzerine 8 derslikli yeni ek bina yapılmış ve okul idaresi tarafında teslim alınmıştır. 2011-2012 eğitim-öğretim yılından itibaren kullanılmaya başlanan yeni bina ile okulumuzda normal eğitime geçilmiştir.

4+4+4 uygulaması kapsamında 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı itibariyle yeni binanız ilkokul olarak hizmet vermeğe devam etmiştir.